Werkwijze

Intake

Het eerste gesprek is een oriënterend gesprek waarin we je hulpvragen bespreken. We kijken naar het gehele plaatje en jij staat centraal. Wat gaat goed, wat zijn je dromen, wie wil je zijn en wat kun je investeren? Een intake is de eerst stap in je proces omdat je daarin besluit dat je iets anders wilt. Daarnaast is de intake ook bedoeld om wederzijds kennis te maken, want voor een succesvolle behandeling is het belangrijk dat er een klik is en dat je je kunt vinden in de werkwijze. Aan het eind van het intakegesprek maken we afspraken over het starten van je traject.

Behandeling

Op basis van de gegevens uit de intake wordt er in overleg met jou een behandelplan opgesteld. Hierin staat kort omschreven wat het behandeldoel is en op welke wijze we hieraan gaan werken. De behandeling kan daarna meteen gestart worden. Bij iedereen wordt bekeken welke behandelvorm het best passend is. Vaak is dit een combinatie van therapievormen, waarbij van elke methode aspecten worden gebruikt die het meest effectief zijn in jouw situatie. We werken zo effectief mogelijk, werken samen en maken het proces toepasbaar in jouw dagelijks leven.

Aanmelding

Je kunt je aanmelden via het contactformulier op de website of bellen naar 0637155029 Nadat je een afspraak hebt gemaakt voor een intakegesprek, krijg je per mail de bevestiging van de afspraak en informatie over de praktijk.
Als je aanvullend en voor alternatieve geneeswijzen verzekerd bent, krijg je wellicht een deel van de sessies vergoed. Kijk hier voor meer informatie over tarieven en vergoedingen.