Klantervaringen

Birgitte is een lieve en betrokken coach die samen met jou op zoek gaat naar jouw authentieke zelf.

Haar eerlijke en pragmatische houding brengt je terug naar het hier en nu. Door haar begeleiding kwam ik gemakkelijker weer in mijn kracht te staan.

 

PGB Begeleiding

Birgitte voelt feilloos aan waar mijn lichaam op dat moment behoefte aan heeft.

In mijn leven heb ik veel behandelingen uitgeprobeerd, echter heeft geen enkele behandeling me zo tot rust kunnen brengen als de energetische behandelingen van Birgitte! Wat ik zo prettig vind aan de Birgitte, is dat ze aandacht heeft voor “aarden” en dat ze nuchter en to-the-point is. Birgitte voelt feilloos aan waar mijn lichaam op dat moment behoefte aan heeft. Zonder zones over te slaan, weet ze de vinger goed op de zere plek te leggen!

 

Energetische massage 

Birgitte is een zeer professionele, enthousiaste en zorgzame masseuse die zich vanuit professie fantastisch kan afstemmen op de individuele hulpvraag.

Birgitte heet mij welkom met een letterlijke en figuurlijke warme deken. De tijd staat even stil om met de volle aandacht bij mijzelf te zijn, weer op te laden en met een heldere focus en grote glimlach op mijn gezicht weer de deur uit gaan.

 

Chinese massage

Ik voel meer grip en ervaar meer regie over mijn leven.

De gesprekken met Birgitte hebben me veel gebracht en erg geholpen. Birgitte hielp me bewuster stilstaan bij mezelf en meer zicht krijgen in eigen patronen, obstakels en behoeften. Daarbij leerde ik meer uit-tunen op mijn hoofd en meer luisteren naar mijn gevoel, accepteren en met meer mildheid kijken naar mezelf. Ik leerde ook bewuster kiezen en meer initiatief nemen voor mezelf. Hierdoor voel ik weer meer grip en ervaar steeds meer regie over – en energie in – mijn leven.
Birgitte begeleidt het traject met veel toewijding en deskundigheid. Ze is doortastend, inzichtgevend, met groot inlevingsvermogen en een aandachtig luisterend oor. Vanuit oprechte aandacht, heb ik alle ruimte en vertrouwen ervaren, en zette zij datgene in wat ik nodig had om echt stappen te zetten. Dit maakte het traject heel persoonlijk en helemaal op maat!

Coaching AD(H)D

Coaching bij Birgitte gaat verder dan praten.

Samen kijkt ze heel holistisch naar wat ik op welk moment nodig heb om weer goed te kunnen aarden. Stapje voor stapje boetseren we zo een steeds beter passend leven voor mezelf.

 

Psychosociale therapie

Mijn leven is positief veranderd na deze mindfulness cursus.

De rust, balans, meditatie en aandacht had ik echt nodig en kan ik ook in mijn leven blijven toepassen. Ik ben blij met de cursus en blij met Birgitte. Ze is rustig, duidelijk en heeft gezorgd voor een fijne sfeer in de groep.

 

Mindfulness cursus